|
 | |  |
| 
პიტ, ეს არის პური ჯიბეში, სადაც დააყენაშიგთავსით. ჩაყრის შეიძლება ნებისმიერი, ჩვენ გვიყვარს მათgyros და tsatsiki, და თქვენ შეგიძლიათ აირჩიოთ დამარტივი სალათი. მნიშვნელოვანია bake pita პური მაღალიტემპერატურა და მისი წლის გამაფხვიერებელი ცხელი, ასე რომ, ის არის გაბერილმა შიგნით ცარიელია. დღესგადავწყვიტე ექსპერიმენტი და გააფართოვოს ცომი თხელი, ვიდრე ჩვეულებრივი და მე რეალური ბურთები.
ჩვენ გვჭირდება: 500 გრ. ფქვილი (550 ტიპის გერმანიაში) 15-20 გრამი ახალი საფუარი ან 7-8 oz. მშრალი 300 მლ. გამოვლენას იწონებენ წყლის 3 tbsp. ზეითუნის ზეთი 1 tsp. heaping კოვზი მარილი

საფუარი განზავდეს წყლით, დავამატოთ ფქვილი, მარილიდა ზეითუნის ზეთი და knead ცომი ელასტიური. ცომი არის დაფარული და დასვა თბილ ადგილზე მისი მოცულობაგაიზარდა 2 ჯერ, დაახლოებით ერთ საათში.

ღუმელი თბება და ცარიელი საცხობი დან250 °.

როდესაც ცომი იზრდება knead ისევ და ყოფს შევიდა 12ბურთები, მოიცავს და მათ დანარჩენი 10 წუთი.

ბუშტები და flatten ოდნავ პატარა როლი, მისცეს ამ ნამცხვარიკიდევ 5 წუთი მოტყუება ქვემოთ და გააფართოვოს მათ 0.5-1სმ სისქის, ნამცხვრები არ უნდა ბზარები. საუკეთესო თქვენარ ერთი სასამართლო pita პური, ასე რომ თქვენ შეგიძლიათ ნახოთ, თუ როგორ თხელი უნდა გააფართოვოს ცომი,თხელი ცომი smoothed გარეთ, უფრო გაბერილი pita. ახლა მიიღებს 4 tortillas და განათავსებს მათ სწრაფად ცხელპან და დაუყოვნებლივ დახურვა კარი. Bake pita წუთის 7-8,არ უნდა იყოს მუქი. შეკვეთის წელს ზუსტად დანარჩენ ტესტი

ზემოთ pita ქვეშ პირსახოცი.

აქ არის კლასიკური pita, ეს არ არის მკაცრად გაბერილმა დარჩება რბილი. თუ გაჭრა დასაწყისში, ჩვენ ვხედავთ, რომ ეს იყო ღრუ, აღმოჩნდა ჯიბეში.


და ეს არის ჩემი ბურთები, მე unrolled ცომი სისქით 3 მმ, pitsადიდებულმა და დაიწყო გახდეს რაუნდი, ცარიელი შიგნითდა crispy. ეს არის ის, ვისაც ბევრი ტოპინგები. ჩემი ბავშვებიმხოლოდ ასე peretaskali.
| |
 | |  |
|
 |
| კალენდარი
 | |
« დეკემბერი 2023 » | ორ | სამ | ოთხ | ხუთ | პარ | შაბ | კვ | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
 |
|